TDL Data
HPE Business Partner IBM Business PartnerDell Partner Direct
TOTALA DATALÖSNINGAR AB 073-537 07 18 info@tdldata.com Storage, servers och nätverk

Produkter

Hewlett Packard Enterprise
Vi är stolta att kunna visa upp att vi har status som HPE Business Partner. Att här berätta om vad HPE kan erbjuda känns onödigt då vi tror att de flesta känner till det mycket breda sortiment av produkter och lösningar HPE kan erbjuda. Vårt fokus är främst på servers, datalagring och nätverk. Tveka inte att ta i kontakt med TDL-Data så berättar vi mer vad vi kan göra för dig.

Eftersom vi är HPE Business Partner kan vi leverera servrar, datalagring samt närliggande produkter och tjänster enligt Kammarkollegiets avtal.

Mer information www.hpe.se

HGST
Vi kan nu erbjuda HGST's Jbod 4U60: Se vår produktsida här

Mer information www.hgst.com

ATTO
ATTO erbjuder företag av alla storlekar produkter och lösningar som ansluter till datalagring. I stora volymer levererar ATTO 'host bus adapters' som ansluter via SCSI, fibre-channel, iSCSI och SAS.

Ett annat produktområde är 'SAN Appliances' där det finns lösningar med bryggor mellan fibre-channel och SCSI eller eller iSCSI till SCSI alternativt iSCSI. Dessutom erbjuder ATTO Storage Controllers (RAID) med mycket god pris/prestanda som speciellt bl a är anpassade för prestandakrävande videoredigering. Mer information www.attotech.com